Fem ús de cookies propies i de tercers. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar

Quin som

A Zintex ens dediquem a la fabricació de petits objectes tèxtils de marxandatge des de fa més de 15 anys. La nostra feina, que ha complert sempre les expectatives des nostres clients i els ha donat un al grau de satisfacció, ens ha permès créixer i ens ha dotat de l’experiència necessària per assumir qualsevol compromís i complir-lo amb solvència.

Som especialistes en la sublimació tèxtil de petit format. Un procés que duem a terme íntegrament a les nostres instal·lacions situades a Barcelona. Des del disseny fins a la fabricació, culminada amb un packaging detallista, són supervisats pels nostres especialistes, que garanteixen el compliment dels nostres estàndards de qualitat. Gràcies a aquest servei hem aconseguit esdevenir líders en el nostre sector. Són, precisament, aquests mitjans propis, els que ens permeten reaccionar amb una gran rapidesa a l’hora de poder cobrir qualsevol necessitat amb caràcter urgent, en un termini d’entre 48 i 72 hores.

Si cerques lanyards, polseres tèxtils, cintes publicitàries o d’espònsors, clauers, tapacolls, tovalloletes de microfibra, polseres publicitàries, cinta en bobina o qualsevol altre tipus de cinta amb milers d’utilitats, no dubtis en consultar-nos.